Prago-apokalyptika Sokolov (Kino kavárna Alfa, 29.4.)

Hodně výživnou show máme za sebou z posledního pátku v Sokolově. Nejen že náš Pažout spolykal za den skoro tisíc kiláků na trase Praha-Brno-Sokolov-Praha. Ale co se odehrávalo v Alfě v Sokolově, to bylo jen pro silné nátury a vyrazilo dech i takovým harcovníkům, jako jsou Prago Union. Nejdřív na nás dýchla atmoška místa, kde stěny zdobí filmové plakáty plakáty Jaromíra Hanzlíka nebo Přichází Satan (The Omen) od Káji Saudka. A pak to hlavní…
Přátelé, v Sokolově se kalí. U vás taky? V Sokolově zaručeně víc. V Sokolově se kalí jako by zítřka nebylo. V Sokolově se kalí a křičí se „Po nás potopa“. V Sokolově se kalí tak, že máte dojem jako by vám v uších troubila polnice oznamující konec světa. Uf. V Sokolově se kalí tak, že radikální řady kotle ztrácí orientaci ve všech třech směrových osách – v jednu chvíli stojí na nohou, popíjí a jen se lehounce pomotává. Ve druhé jedou pogo a sklo mění ve střepy. Ve třetí padají z pódia, na kterém rozjeli Tanec Sv.Víta, po hubě přímo do těch střepů a ve čtvrté už zase paří a jen lehounce se pomotávají. Předseda FK (Fakt Kalíme) Sokolov sedí jak král večera na trůnu sedačky přímo na pódiu a bohorovně vše pod sebou sleduje. Krok samozřejmě drží i místní holky, z nichž některé by měli na svoje poprsí fasovat zbrojní pasy a nechybí mnoho, aby tečku za večerem udělala tečka na něčím ksichtě :)
Zkrátka, i když jsme se večer před čarodějnicema v Sokolově nemuseli ušlapat, mejdan jel hovadně. Díky Matheusovi za uspořádání a všem, co dorazili, za skvělou atmošku. Tohle byl vážně zážitek se vším všudy. Sleduj fotky alá Krzysztof Regieta.