Vinyl Kings Of Prague Vol. II konečně hotov

Byla to odysea, ale šťastný konec jako holý úd je zde. Vinyl kompilace Kings Of Prague Vol. II spatřila světlo světa a po úspěšné reklamaci to ani není nějaký mrzáček s vadou krásy, nad kterým by někdo musel mhouřit ucho. Tady si o ní píšeme hlavně proto, že na ní najdete skladbu „Apropó“ od Prago Union a protože se nás ptáte snad na každým koncertu, co Prago a vinyl. Tak tady máte první dávku černého zlata i s komentářem jeho duchovního otce Boldrika:
„Už druhý díl jediné vinylové kompilace stmelující pražské žánrové rozmary je tu! Nejen pro DJ´s, ale i pro stále vetší počet hudebních fanoušků vracejících se ke kvalitnímu asfaltu. Tedy k té nejvyšší možné zvukové kvalitě…
Oproti první edici příbyla spousta speciálních písní. Některé kapely dodaly své tracky exluzivně jen pro tuto kompilaci. Enormně přibylo češtiny. Exluzivní černý kotouč prošel malými změnami a otevřel svou náruč i pro jiné styly. Proto můžeme představit projekty, jako jsou Prago Union, PSH, WWW, Queens of Everithing či Prague Conspiracy.
Vraťme se k písním, které neuslyšíte nahrané nikde jinde. Fast Food Orchestra dodali svůj nečekaný disko hit, ke kterému natočili i videoklip. Dočkáte se kombinace Dr. Karyho a Mr. Cocomana, jejichž nečekaně české poselství shlédlo už 10 tisíc lidí na serveru youtube. Držitelé loňského žánrového Anděla Green Smatroll přišli s pohupujícím se křehkým šlágrem. Švihadlo a Urban Bushman posílají ochutnávku ze své chystané desky. The Spankers zastihne vydání Kings Of Prague vol. II na turné v Brazílii.“

Tracklist:
A:
Mr. Cocoman & Dr. Kary – „Už to bal“
Prago Union – „Apropó“
Chaotic – „Chci spát“
Urban Bushman – „Blessings“
Švihadlo – „Šance“
Green Smatroll – „Lovely Princess“
Basta Fidel – „Manga“

B:
The Spankers feat. Su-Sha – „How It Is To Be A Winner“
Prague Conspiracy – „Dancing In The Dark“
Queen Of Everything – „Victim Of The Trade“
Fast Food Orchestra – „The Party Is Over“
PSH feat. Hugo Toxxx – „Všichni jsou už v Německu“
WWW – „Čtverec“

Deska bude záhy k mání na našem webovém shopu ZDE: na dobírku za 300 Kč a za stejnou cenu jí samozřejmě seženete i na každím z našich koncertů, u stánku s naším merchem. Ty nejbližší jsou tedy pátek 25.3. Ostrava, Marley a sobota 26.3. Košice, Tabačka.
Zachraň vinyl.