News

Bánik Prago, pyčo

Velevážené publikum, prosím o pozornost. Co v pátek 25.3. ráčíla v klubu Marley v Ostravě viděti, to ještě lidská bulva v Ostravě nespatřila. Přijíždí totiž velkolepý Cirkus Prago a má ssebou všechno na světě.
Cvičenýho medvěda na mopedu, mluvícího koně, vtipného konferenciéra, žonglujícího DJe a manažera, co bezkonkurenčně ovládá nejtěžší taneční move tohoto světa zvaný na počest bratří Čapků „robot“, to vše za doprovodu živého ansáblu Livě Band. A tomu věř, že když Bob aka El Boogie Man vezme za buben, Radimo zaduje do sága, Watcha prohrotí basu a Mraky Mrak aka Čouzek hrábne do strun svý kejtry jako utajenej syn Jimi Hendrixe, že tahle cirkusová kapela pokropí živou vodou i barové mrtvoly, co to hrajou na umakartový čela.
Takže: Pátek, 25.3., Ostrava, klub Marley, PRAGO UNION + LIVĚ BAND, Adyos & DJ Bussy, DJs: Maro a Kato.

To bylo dobrý, ne?
A pokud byste chtěli slyšet nejaktuálnější info ohledně koncertu Prago v Ostravě, ale i ohledně čehokoliv jiného, co se děje okolo kapely, nalaďte si dneska večer v 9 rádio Helax 93,7 FM (www.helax.tv), kde pro vás v pořadu AK Show Classics Adyos vyzpovídá Kato Kombu.

Zpět