A ještě jednou Anděl… Plus něco navíc

Katovi & spol. přišlo líto, že poté, co se spravedlivě rozhořčili nad neuctivým odbitím žánrových cen ze strany pana Wronky (pořadatele ceremoniálu), nestihli už původně plánované díky pro případ, že by cenu za hip hopové / r’n’b album roku skutečně dostali. Což, jak všichni víme, se stalo a tak nechť jsou zmíněná díky vyřčena alespoň touto cestou:
„Děkujeme všem fans, kteří Dezorientu dali tak úžasnou a upřímně nečekanou podporu a taky všem, kteří přišli anebo se teprve přijdou podívat na některý z koncertů – vážíme si vaší přízně a budem se snažit ji nezklamat. Taky děkujeme všem našim rodinám, těm původním i těm budoucím a také Davidovi a té jeho. V neposlední řadě pak patří díky Liborovi Lisému a především Martince a Vlastovi… Víte co. A taky dík Alimu, že nám sem poslal svýho novýho malýho kamaráda…“
Pro všechny, kteří se nás ptali, jestli se bude na nový materiál od Prago čekat dalších pět let máme doslova šokující zprávu. Několikrát zmíněné „barevné“ EP je, zdá se, na cestě. Min. 9 skladeb experimentující s vyjádřením barev pomocí hip hopových treků a jejich instrumentálky – to je prozatimní představa. A jak je to daleko? 7 z nich už existuje jako demo! Tak si držme palce, ať se nic neztratí v překladu. Kato & spol. slibují, že pro to udělají maximum a pokud se celý nápad neukáže jako haluz, pokusí se vám ho do léta doručit… Snad nebudou litovat zveřejnění tak konkrétního časového údaje.