Valmez nářez na fotkách (M-Klub, 19.2.)

Turné Prago Union už jede na plný koule. V sobotu 19.2. jsme si dali Valmez a dámy a pánové, kurva, takhle vypadá nářez. Zažili jsme všechno. Eufórii ze super konciku i smutek z osudu paní, která ukončila nedělní ráno v igelitovém pytli… Ale postupně.
Prago šli do sebe, doráží na čas už v 17:00, omrknou zámek, kde večer vystupují, dají čeky s Laďou, asi šedesátiletým totálním profíkem, místním mistrem zvuku a sklepní klenba, co už tu drží pár století se chystá na nájezd rapuchtivých. Venku kláda jak hovado, i tak ale jede kolečko a do beatu z káza se nakládá frees. Za chvíli se to rozjede i uvnitř. M-Klub se plní, krásné moravské baby se natřásají a leje se jak Morava káže. Část osazenstva je nervózní ze začátku ve 23:00, ale nakonec asi dobrý. Když za to berou Maro a Katokomba , katakomby pod Valmezským zámkem vypadají, že padnou. Lidi jedou hovadně. Tak, že tady máme tu čest s jedním z nejlepších konciků Prago Union na turné Dezorient Express vůbec.
Takže Valmez, hej. Díky jak svyňa, hej. Byla to jízda pyča, hej. Shout outy pro Magdu, Ondru opilce, bezejmenného rybáře z Norska, co koupil 2 trika, DJ Joshe, Laďu mistra zvuku a všechny, co vytvořili tu neuvěřitelnou atmošku. Tu nemohl zkazit ani dement, co se rozhodl náladu v klubu trochu opepřit.
Fotek dáváme hodně, protože to bylo hodně dobrý. Ještě mnohem víc jich ale jejich autor DJ Josh nahodil na Rajče.cz, sleduj ZDE:

Zpět