Turné Prago Union se blíží

Nohy na stole končí. Už za 15 dní končí Prago Union dovolená a začíná další kolotoč koncertů. Aktuálně jich máme potvrzených od Února do Srpna celkem 33. Z těch 33 konciků je 15 s LIVĚ bandem a 7 festivalů, kam pojedeme předvést náš rap hiphoperům v kšiltovkách, rockerům v křivákách i příznivcům world music, jimž sluší vzory batikovaný, sleduj tu sérku: Votvírák, Bažant Pohoda, Colours Of Ostrava, Battle Kings, Josef Camp, Hip Hop Kemp 2011 a Rock For Church(ill). Jedeme Čechy, Moravu i Slovensko od Plzně po Košice… Není třeba žonglovat se superlativy, vytahovat se, kdo umí skloňovat předponu nej a topit vás v tratolišti PR keců. Na to, že trčíme uprostřed tající lednové okurkové sezony to prostě jde, ne?
Aktuálně nejbližší koncert se odehraje 11. Února v Kladně v baru Na pěší, první koncert s živou kapelou přesně o měsíc později – 11. Března v Brně na Flédě a první fesťák rozjedeme 17. Června v Milovicích na hiphopovém pódiu festivalu Votvírák. Kompletní seznam aktuálně potvrzených koncertů Prago Union najdeš zaručeně vždy jen tady na webu v sekci Koncerty.
Už teď máme rozjednáno i několik dalších akcí od klubovek po veliké festivaly, pokud jsi promotér a chceš pořádat koncert Prago Union, ať už v klasické sestavě MC/DJ nebo s živou kapelou, ozvi se na náš email pragopyco@seznam.cz a moc neváhej, do konce Srpna máme už jen 19 volných termínů:
Únor: 4.2. Pátek, 5.2. Sobota, 12.2. Sobota
Duben: 1.4. Pátek, 2.4. Sobota, 8.4. Pátek, 29.4. Pátek (pouze bez live kapely)
Květen: 6.5. Pátek, 7.5. Sobota, 13.5. Pátek, 14.5. Sobota, 21.5. Sobota, 27.5. Pátek, 28.5. Sobota
Červen: 3.6. Pátek, 10.6. Pátek
Červenec: 15.7. Pátek, 22.7. Pátek, 30.7. Sobota
Březen a Srpen už nejsou vůbec. Díky za support a vidíme se na konciku a po konciku u fotbálku.