Vinyl s Prago se křtí už za 14 dní

Nebude to tedy rovnou „vinyl od Prago, jen s Prago a s ničím, než s Prago“, bude to vinylová kompilace „s trackem od Prago“. I to je dobrý, ne? Kompilace se jmenuje Kings Of Prague II a všichni asfaltoví feťáci mohou alespoň na chvilku ukojit svou touhu po skladbách Prago Union na černém koláči. Na kompilaci Kings Of Prague II, kde mimo jiné najdete skladby třeba od PSH nebo WWW totiž bude i skladba „Apropo“. Vinyl se bude křtít v pražském Lucerna Music Baru už za 14 dní – ve středu 26. Ledna a Kato na tomto večírku zahraje jako DJ.
Kompletní info v následující tiskovce přímo od Boldrika, který za celou kompilací stojí:

TISKOVÁ ZPRÁVA

KINGS OF PRAGUE VOL. II
unikátní vinylová kompilace

Release party: Lucerna Music Bar 26.1 2011
Basta Fidel, Mr. Cocoman a Solid Vibes Ft. Dr. Kary, Chaotic,
Dj Kato (Prago Union), Messenjah Ls. Selector Boldrik

Už druhý díl jediné vinylové kompilace stmelující pražské žánrové rozmary je tu! Nejen pro Dj´s, ale i pro stále vetší počet hudebních fanoušků vracejících se ke kvalitnímu asfaltu. Tedy k té nejvyšší možné zvukové kvalitě.

Oproti první edici příbyla spousta speciálních písní. Některé kapely dodaly své tracky exluzivně jen pro tuto kompilaci. Enormně přibylo češtiny. Exluzivní černý kotouč prošel malými změnami a otevřel svou náruč i pro jiné styly. Proto můžeme představit projekty, jako jsou Prago union, PSH, WWW, Queens of Everithing či Prague Conspiracy.

Vraťme se k písním, které neuslyšíte nahrané nikde jinde. Fast food orchestra dodali svůj nečekaný disko hit, ke kterému natočili i videoklip. Dočkáte se kombinace Dr. Karyho a Mr. Cocomana, jejichž nečekaně české poselství shlédlo už 10 tisíc lidí na serveru youtube. Držitelé loňského žánrového Anděla Green Smatroll přišli s pohupujícím se křehkým šlágrem. Švihadlo a Urban Bushman posílají ochutnávku ze své chystané desky. The Spankers zastihne vydání Kings of Prague vol. II na turné v Brazílii.

Skladby z kompilace zazní také na křtu 26.1 v Lucerna music Baru. Zahrají Basta fidel, Mr. Cocoman a Solid Vibes, pro tento večer doplněné Mc Dr. Karym. Mladou krev bude reprezentovat Chaotic. O After party se speciálním dj setem postará Kato jinak mc Prago union, warm up obstará Messenjah a selector Boldrik.

Lístky jsou dostání v předprodeji na pokladně Lucerna Music Baru za 100 kč, na místě za 120,-