Slavičínská jízda na fotkách

Takže aby bylo jasno: do Slavičína je to z Prahy fakt štreka. Přesněji 4 hodiny s nějakou tou zastávkou a trochou hrocení. 4 hodiny tam a 4 hodiny zpět. A když ten návrat začíná okolo 4:00 ráno, aby se to nepletlo, není to cestování zrovna éňo ňůňo. Za takovouhle pařbu těch 8 hodin v autě ale rozhodně stálo. Do mapy si můžem zapíchnout další špendlík s červenou hlavičkou, v legendě uváděný jako „pokořeno“. Narvanej A-Club ve Slavičíně, kde nikdo z nás předtím nebyl, se nezdál, ale prostě dával.
Na pozici byly všechny potřebné proprietky podobného mejdla – hecující moderátor „Kde je Slavičín, dejte ruce nahoru, jestli se bavíte“, 48 předskakujících MC’s, z nichž si nejeden na oslavu večera ublink, parta b-girls, co vytřela během synchronizované street dance sestavy parket svýma teplákovkama, spousta skalních fans v trikách Prago Union (se cení)…
Nejlepší nepřišlo na závěr, ale po půlnoci, kdy za to vzali Prago Union. Kdo si myslel, že lepší už to nebude, nebyl v sobotu 23.10. v A Clubu ve Slavičíně. Tam lidi neřvali hlášky z textů, tam kdyby chtěl jet Kato playback, mohl si nechat vypnutý majk a rapovala by za něj první až poslední řada. Tohle byl randál, jak hovado. Díky všem, co dorazili, sleduj fotodokumentaci, kterou pořídila Martina Šuráňová: