News

Jak se paří s Prago?

Převelice. Za poslední dobu jsme absolvovali další dávku jedinečných zkušeností v podobě koncertů na těch nejméně pravděpodobných místech (ať už je to hraní na znovuotevřené vlajkové lodi Brněnského clubbingu – Flédě, což se jménem PRAGO Union překvapí a jako poslední hřebíček neuvěřitelného trojáku toho dne definitivně zabije nebo třeba v parku u kostela Sv.Marka v Soběslavi, kde se dohrávalo za asistence nečekaně vstřícného policejního sboru státního i městského atd). Ne vše jde fotkama přenést, ne vše se povedlo bedlivému oku fotografů zachytit, ale pro představu tohle snad postačí.

Vezmeme to antichronologicky.

28.9., Hulidi, Cross, večer poezie, hudby a čtených textů, kde Kato předčítal svou lyriku do ticha… Tedy do ticha přerušovaného salvami smíchu, jehož ozvěnu můžeš vytušit tu:

25.9., Hip Hop Live, Event Music Bar, Hradec Králové. Jak vypadala devadesátková edice mejdanu, kde se zastavil čas a lidi se zabíjí na „O.P.P.“ mrkni tady:

24.9., Festival Dobrovol, Park u SV.Marka, Soběslav. Vstup bránou ze 17. století do parku u kostela, kde Prago nakonec baví i 4 příslušníky VB.

18.9., Rock Depo, Velké Meziříčí už jste viděli, pokud ne, mrkněte tady:

17.9., Brand new space aneb otvíračka, Fléda, Brno. Společensky unavený muž s kameru nejspíše trávil koncert Prago blinkáním pochutiny jménem burek, což je škoda, protože když je uvedl kapitán Baseball Furries z filmu Warriors, děli se na Flédě velký věci. Jak vypadal zbytek mejdal můžeš nasát zde:

17.9., Blox Party, Metro Opatov. Takhle vypadá v reálu nápad jak vzdát hold Boogie Down Jižák, když backing band hrajou Navigators a o krocení mikrofonu se stará Kato, Antwi a pak samozřejmě praotec rap: Lesík Hajdovský, tedy Manželé, sleduj tady:

17.9., Keep It Real, Parukářka. A tady se zase sešlo pár lidí na Parukářce, do kelímku od piva vybíralo na dobrou věc a zavzpomínalo na Aliho, RIP. Sleduj detaily jako je Katova čepka a triko.

Zpět