News

Prago + Vec v KC Dunaj hlásí vyprodáno

Už za 3 dny se koncertní mašina Prago Union opět roztáčí do provozních obrátek. Celý cirkus naplno vypuká v pátek 15.2. v parádních prostorách klubu KC Dunaj v Bratislavě. Celé to vypuká společným koncertem s Vecem a Škrupem, kde celý večer bude oběma kapelám (myšleno jak Prago, tak samsystem kapela Vec) krýt záda živá sekce Champion Sound livě band. To je ta dobrá zpráva.
Ta horší zpráva je, že koncert v KC Dunaj je už od pondělka vyprodaný. Nicméně našinec nemusí ronit slzu, protože budou koncerty další. Budou koncerty v klasickým hiphopovým MC/DJ hávu, budou koncerty s kapelou, budou kluby, budou fesťáky a dokonce i tenhle úplně stejnej model – Prago Union + Vec + Champion Sound livě band bude k vidění víckrát. První repríza alá 2013 proběhne už příští sobotu 23.2. v KD Oko v Havlíčkově Brodě. A ještě o 2 dny dříve bude Vec + Champion Sound livě band k vidění v Praze v Lucerna Music Baru (více info ZDE)…
Čili, pokud jsi plánoval návštěvu KC Dunaj a nestihl sis pořídit lupen, zapomeň na to, ale poctivě sleduj www.pragounion.cz/koncerty a tam najdeš solidní seznam příležitostí, kde můžeš tohle zaváhání napravit. Vidíme se u fotbálku. Ú ÍÍÍÍÍ.

Zpět