Prago Union s novým videoklipem

Prago Union si ke křtinám své aktuální desky nadělili dárek v podobě druhého videoklipu z ní ke skladbě „Co Si Počnem?“ – Viz sekce Klipy. + NOVÝ WEB SHOP COMING SOON!

Ti, kdo měli to štěstí a byli přítomni týdny dopředu vyprodanému křtu alba Smrt Žije v pražském Lucerna Music Baru, měli spolu s dalšími třinácti sty fanoušky možnost shlédnout téměř dokončenou verzi klipu jako první. Nyní je už tedy hotovo i pro zbytek světa a vy můžete sami shlédnout, jak se režisér Jordan Haj se svým týmem popasovali s písní, kterou frontman Prago Union Kato věnoval své nedávno narozené dceři.
Už je to pár měsíců, kdy Kato a spol. vypustili do světa Smrt Žije spolu s klipem „Varování“. Od té doby se deska stihla stát bestsellerem letošního léta a sklidit našené reakce, jak od kritiky, tak od nadšené posluchačské obce. Prago však neusínají na vavřínech a zatímco s kapelou pilují nový repertoár na vystoupeních po celém Česku a Slovensku, stihli zkompletovat čtvrté pokračování mixtape s nevydanými skladbami MTRNM IV a Kato zvládl zahostovat na třech blížících se počinech svých kolegů, jimiž jsou slovenský Vec, jihlavští Pio Squad a pražské ‚zlaté ručičky‘ DJ Wich.
V procesu je také foto kniha dokumentující intenzivní koncertní období Prago Union s doprovodnou kapelou Champion Sound. V plném proudu jsou už i práce na třetím videoklipu ze Smrt Žije, který bude prý vážně něco…
Prago Union očividně vědí, co si v nadcházejících týdnech počnou a my se můžeme těšit a přitom se těšit z nového klipu „Co si počnem?“