News

Festivalová sezona končí, koncertní jede dál

Tak léto jsme vzali celkem šmahem. Když jsme si po Votvíráku v půlce Června říkali „tak, a léto je v hajzlu, než se rozkoukáme, proberem se ve vymrzlý dodávce směrem do vymrzlého podzemního klubu“, znělo to aspoň napůl jako sranda. Tak žhavý to snad nebude. No, bylo. Ne, že by si bylo na co stěžovat. Letní festivaly 2014 alá Prago Union & Champion Sound stály za to. A za TO si dosaďte svůj oblíbený superlativ. Objeli jsme jich hromadu – celkem jednadvacet, voko bere. Viděli jsme mamuty – Colours Of Ostrava, Roskilde, Rock For People, Hip Hop Kemp, Votvírák s návštěvou na desetitisíce. Zažili intímo fesťáků rodinného střihu – Colour Meeting, Bunch Fest, Slavonice, Lipno fest, Povaleč. I všechno mezitím – Grape, SDK Europe, The Notorious IBE, Hip Hop Žije, Outbreak, Letní Filmová Škola, atd atd. Ve víru festivalového reje jsme se našli na prknech doma, na Slovensku, v Holandsku nebo Dánsku. Bylo to krásný, ale je to pomalu za námi. Pokud jde ale o konciky jako takový, nekončí vůbec nic. Jedem dál jak nekonečný boogie, už tenhle víkend nás čeká rovnou trojboj a všechny 3 konciky budou v plný parádě, tedy i s Žampyjonem:

1. Čtvrtek 4.9., Plzeň, Zach’s Pub, PRAGO UNION + Champion Sound
Jsou místa, na který vracíme se pravidelně jako Goro bílý pes. U Zacha pro všechny ze z Plzně a okolí je jeden z těch případů. Letos do čtvrtice všeho dobrýho.
Lineup:
19:00 DJ Maro
20:30 koncert Prago Union + Champion Sound
22:00 afterparty DJ Kato
Lístky: 130 Kč / 170 Kč
FB událost: https://www.facebook.com/events/842955379078369/?ref=22

praminek_prago
2. Pátek 5.9., Říčany, K2, Benefice pro Pramínek – hiphop pro lesní školku, PRAGO UNION + Champion Sound
Krom principálství ansáblu Champion Sound se náš kapelník Radimo věnuje i povolání učitele v lesní školce Pramínek. A ta začíná v Září stavět jurtu jako zázemí pro svou druhou třídu Kapiček. Aby na ní krom potřebného času, energie a nadšení dala dohromady taky finance, pořádá mimo jiné i tuto benefici, kterou jako parta samozřejmě podporujeme koncertem bez nároku na honorář. Pokud tedy chcete krom možnosti vidět náš koncert ještě zároveň podpořit podle nás správnou alternativní věc, jejíž existence není samozřejmostí, doražte.
Lineup:
20.00 start akce
20.15 Hanka Říhová se svým freestyle hudebním projektem
21.00 divadelní etuda Roberta Jance ze Spitfire company
21.20 světelná show od Jany
21.30 koncert Prago Union a Champion Sound
Lístky: dobrovolné / 159 Kč minimum
FB událost: https://cs-cz.facebook.com/events/519377711523258/?ref=22

goodfest
3. Sobota 6.9., Karlovy Vary, Sokolský vrch, Goodfest, PRAGO UNION + Champion Sound
Jestli v Plzni hrajeme čtvrtým rokem po sobě, v Karlových Varech hrajeme poprvé po čtyřech letech. A když nejde klub k Prago, musí Prago na fesťák. Místní mejdan Goodfest na Sokoláku bude naším definitivním rozloučením s festivalovou sezónou 2014, tak ať to stojí za to.
Lineup:
21:15 – 22:15 koncert Prago Union a Champion Sound
Lístky: vstupné dobrovolné
FB: https://cs-cz.facebook.com/goodfestival

Zpět